Obavijest o smrti
Zvonko Ružić
1957. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši,ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZVONKO (pok. Andre) RUŽIĆ

U subotu 25.07.2020. godine u 18:30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 63-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka kreće u ponedjeljak 27.07.2020. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Obitelj prima sućut od 12:15 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 15:00 sati na Rimokatoličkom groblju „ZASLIVLjE“ Gornja Orahovica-Konjic. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Ana; sinovi Goran i Slobodan; nevjeste Ana i Ivana; unučad Gabrijel, Robert, Danijel i Klara; braća Jozo, Stanko, Mirko i Ivan sa obiteljima; sestre Mara i Janja sa obiteljima; tetak Luka sa obitelji; tetka Janja sa obitelji; rođak Pavo. OBITELJI: RUŽIĆ, KOŽUL, ŠKOFLjEK, STOJANOVIĆ, PERIĆ, JOZIĆ, AZINOVIĆ, BOŽIĆ, GULIN, ČALUK, LIVAJA, ŽILIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 309
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!