Obavijest o smrti
Zorka Prskalo
1929. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORKA (ud. Joze) PRSKALO

u utorak 02.06.2020. godine nakon kraće bolesti u 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 03.06.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE“ Cim. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke: IVANKA, DRAGICA i OLGICA; zetovi: RAJKO, BRANA i ZLATKO; unučad: MIRNA i HELENA s obiteljima; DANIJELA, GORAN , OLIVER s obitelji, JOSIP i MARTIN; praunučad; braća: DRAGO i MARKO sa obiteljima; sestra OLGA s obitelji; obitelj pok.brata MATE; obitelji pok.sestara: ŠIME i SOFIJE; obitelj pok.djevera PERE; zaove: IVA, DRAGA , KATA i MARTA sa obiteljima; obitelji: PRSKALO, STOJKIĆ, ĆORIĆ, GAČIĆ, LASTA, KNEZOVIĆ, KREŠIĆ, MARUŠIĆ, MARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 477
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!