Obavijest o smrti
Zlato Pinjuh – Svrzak
1955. - 2016.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni suprug, otac, brat, svekar, punac, ujak i djed

ZLATO PINJUH – SVRZAK

 U srijedu 26. listopada 2016. u 8 sati nakon duže bolesti u svojoj 61-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 27.10.2016. u 16 sati ispred mrtvačnice u Dužicama. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju CRKVINE u Dužicama. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga BLAGICA, sinovi TIHOMIR, MARIO i VINKO, kćeri MARINA, DRAGICA i ANA, sestre ANKA, MARINA i BORKA, zetovi MATE, MIĆO, IVAN, LUKA, TIHOMIR (ĆIBER) i VLADO, nevjeste IVANA i IVANA, unučad ADRIANA, STIPE, KARLO, NIKOLA, NIKOLINA, MATEA, IVA i IVAN, tetka IVA ŠANTIĆ  s obitelji, tetka ZORA ZADRO s obitelji, obitelji pok. MILE, SLAVKE i ANICE, obitelji pok. stričeva DANKE i STANKA, ujak VENCEL LOVRIĆ s obitelji i ujak ŽARKO LOVRIĆ,šure, badžanaci, svastike, obitelji PINJUH, VUKOJA, MIKULIĆ, KUBAT, SOLDO, LOVRIĆ, ANIĆ, LESKO, SKOKO, BEVANDA te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 497
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!