Obavijest o smrti
Zlata Petrović
1941. - 2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26)
Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

ZLATA PETROVIĆ ud. Bore
rođ. Mišetić

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula u petak 01. listopada 2021. godine u 80-oj godini života. Sprovodni obred će se obaviti u mrtvačnici u Klobuku (kod crkve), nedjelja 03. listopada 2021. godine u 16 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici u Klobuku (kod crkve) od 15 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja. Pokop će se obaviti na groblju Poljane.

OŽALOŠĆENI:
sin BOŽO (BOŠKO), kćeri: ZDENKA, MARIJA i IVANKA, brat IVAN s obitelji, sestre: ANA i MATIJA, nevjesta SMILJA, zetovi: JURE – JUKA, MIRO i STANKO, unučad: IVAN s obitelji, IVA s obitelji, DOMAGOJ, MATEA, MAJA, BORIS, ANTONIA, IVAN, DAVID, MIRNA, DAVOR i ZDRAVKO, prauučad: FRAN, PETAR i JERKO, obitelji pok. djeverova: VLADE i KREŠE, obitelj pok. zavoe MARE, obitelji: PETROVIĆ, MIŠETIĆ, ZOVKO, PRLIĆ, BOŠNJAK, KOŠTRO, ŠIMUNOVIĆ, BORAS i MARIĆ te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 759
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!