Obavijest o smrti
Zdravka Šimović
1946. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZDRAVKA (ud. Vlatka) ŠIMOVIĆ

u srijeda 12.05.2021. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 75. godini života primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 13.05.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će u 17.00 sati se na Rimokatoličkom groblju „Sv.Stjepan“ Gabela. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu, a u mrtvačnici Gabela od 16.00 sati.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MILE-Milan; kćerka SANDRA; nevjesta MIRJANA; unučad: FILIP i VLATKA; sestra ŠIMA s obitelji; obitelji pok.braće: SLAVE i STANKA; obitelji pok.sestara: IVE, ANICE i DANE; zaova MARICA s obitelji; obitelji pok.djeverova: NIKOLE, MIJE, GRGE i MILANA; obitelj pok.zaove ŠIME; obitelji: ŠIMOVIĆ, KOŽUL; KUKIĆ,BARBARIĆ, KRALJEVIĆ, VIDOVIĆ, PRSKALO, ĆORIĆ, ŠUTALO, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Zbog epidemiološke situacije molimo za tihu sućut.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 768
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav Zdravki od susjeda Marine i Josipa
Iskrena sucut kumi Sandri, Milanu i cijeloj obitelji zbog nenadoknadivog gubitka... obitelj Pilj
Posljednji pozdrav Zdravki od susjeda Marine i Josipa
error: Content is protected !!