Obavijest o smrti
Vlado Penavić-Juca

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni suprug, otac, brat, punac, stric, ujak i djed

VLADO PENAVIĆ – JUCA

U četvrtak 30. lipnja 2016. u 20.15 sati nakon kraće bolesti u svojoj 78-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo.Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 02.07.2016.
u 18 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE Klanac – Široki Brijeg. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17 sati.Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju MEKOVAC u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI
: supruga ZDENKA, kćeri MARINA i JASNA – SEKA, brat JOZO,obitelj pok. brata MATE, sestre RADICA i LENKA, zetovi VELIMIR i ZVONIMIR,unučad ANTONIO i BRUNA, nećaci GOGO s obitelji, ZORAN s obitelji i SAŠA,nećakinje MANJA, JELENA, IRENA s obiteljima i LJILJANA, obitelji PENAVIĆ,MILIČEVIĆ, ČULJAK, BOŠNJAK, JELIĆ, NALETILIĆ, ZOVKO, FAJDETIĆ,KOPILAŠ, ZELJKO, LASIĆ, JURIŠIĆ, CRNJAC, MARINOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 309
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!