Obavijest o smrti
Vesna Galić
1964. - 2021.

S nevjericom, tugom i neizmjernom boli u duši, ali s vjerom u Gospodina i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da je naša draga supruga, majka, baka, punica, kćer, sestra, tetka, učiteljica i prijateljica

VESNA GALIĆ
supruga Lea

u subotu 3. travnja 2021. g. u 19:00 sati u svojoj 57. godini života, iznenadnom smrću blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u utorak 6. travnja 2021. godine u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Sajmište – Široki Brijeg. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug Leo, kćer Maja, sinovi: Ante, Marko i Luka-Lukrecije, zet Ante, unuka Jelena, otac Vlado, braća: Damir i Rade, sestra Snježana-Elza, nevjeste: Anka i Ivana, zet Krešo, zaova Maja-Jagoda, nećak Ante s obitelji, nećaci i nećakinje s obiteljima: Josip, Alen, Robert, Jana, Ines, Bruno, Antonija, obitelji: Galić, Smolić, Ljubić, Karačić, Pavković, Žuljević, Tudor, Šurjak, Pavičić, Mikulić te ostala rodbina, prijatelji i kumovi. 

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 2849
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Povodom vaseg nenadoknadivog gubitka, primite izraze nase iskrene sucuti.Gordana i Ivo Susak sa obotelji
Kazu i nebo zaplace kad neko ode prerano,a kako ne bi covjek.Otisla si prerano prijateljice iz mog djetinjstva.Pocivaj u miru Bozijem.Obitelji iskrenu sucut zeli Marija Zovko Ricciardi sa obitelji (Njemacka)
Primite nasu najdublju sucut-Sanda Vican Grozdanic i suprug Ivan
Posljednji pozdrav dragoj prijateljici Vesni,a obitelji iskrena sucut!Pokoj vjecni daruj joj Gospodine! Davorka Eljuga
Doista, ako vjerujemo da Isus umrije i uskrsnu, onda ce Bog i one koji usnuse u Isusu, privesti zajedno s njime Iskrena sucut Josko Sopta s obitelji
Posljednji pozdrav najboljoj skolskoj prijateljici od Zdenke Topic (Cosic)
error: Content is protected !!