Obavijest o smrti
Tonko Šutalo
1960. - 2023.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, brat i djed

TONKO ŠUTALO
pok. BOŠKA

iznenada preminuo u Gospodinu u utorak 11.4.2023. godine u svojoj 63-oj godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 13.4.2023, godine u rimokatoličkom groblju BOLJUNI u 16.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 15.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

OŽALOŠĆENI: supruga KATICA; sin BOŠKO; kćerke: MARTINA i LUCA; zetovi: ĐURO i JOSIP; braća: ILIJA s obitelji i STOJAN; unučad: MARTA, TOMA, IVA, NIKO, ANA i KREŠO; šura BOŽO s obitelji; obitelj pok. šure MARKA; svastike: MARIJA i LJILJA s obiteljima; obitelj pok. svastike ANE; tetke: VERONIKA i CVIJETA s obiteljima; obitelj pok. tetke MARE; obitelj pok. ujaka MIHE. Ožalošćene obitelji: Šutalo, Goluža, Prkačin, Perutina, Matić, Hazdovac, Aleksić, Bilić-Zulle, Raguž, Sulić, Grmoljez, Menalo, Ljubenko te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 825
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!