Obavijest o smrti
Stojan Ivanković
1934. - 2020.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, djed i pradjed

STOJAN IVANKOVIĆ
pok. Jure

U četvrtak 5. ožujka 2020. u 2.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 6.03.2020. u 15 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju IVANKOVIĆ DOLAC u Ivankovića Docu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga IVA, sinovi IVAN – STOJIĆ i MARIO – STOJIĆ, kćeri ANICA, DRAGICA i MILA, nevjeste MARIJANA i VESNA, zetovi MILAN, VLADO i TONKO, brat JERKO s obitelji, obitelj pok. brata STIPE – ĆIĆE, obitelji pok. sestara DRAGICE, JANJE, MARE i DRINE, unučad, praunučad, obitelji IVANKOVIĆ, SESAR, JAKIĆ, PERIĆ, BANOŽIĆ, CRNJAC, VUKOJA, PINJUH, MIKULIĆ, MARIĆ, KOCI, GALIĆ, BOŠNJAK te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 862
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!