Obavijest o smrti
Stela Krezić
1954. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STELA(žena Zdravka)KREZIĆrođ. BALTIĆ

u nedjelju 14.11.2021. godine u 05.00 sati nakon kraće bolesti u 67. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 15.11.2021. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na novom Rimokatoličkom  groblju „RAŠTANI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug ZDRAVKO; kći RENATA; sin ANTONIJE-TONI; zet GORAN; nevjesta IVANA; unučad: MATEJ, MARIJA, ANA i IVAN; brat MLADEN s obitelji; djeverovi: IVAN-ČEPRLJUGA, NIKOLA,  ŠĆEPO, ZORAN s obiteljima; obitelji pok. djeverova: IVANA i SLAVKA; zaove: ANICA LJUBIČIĆ i NEVENKA MENDEŠ s obiteljima; stric IVAN BALTIĆ s obitelji; tetka ANĐELKA i tetak STANKO s obitelji; prijateljice: LELA i BRANKA; obitelji: KREZIĆ, BALTIĆ, SAFNER, KRIŽANOVIĆ, TRLIN, NIKOLIĆ, MENDEŠ, LJUBIČIĆ, MARIĆ, GLAVAŠ, CVITANOVIĆ i ZOVKO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, prijatelji i susjedi.
Obitelj moli za tihu sućut bez kućnih posjeta.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 862
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!