Obavijest o smrti
Štefanija Bubalo
1933. - 2020.

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbni, prijateljima i znancima da je naša draga

ŠTEFANIJA BUBALO
ud. Stanka

u utorak 09. lipnja 2020. god. u 08,15 sati u svojoj 88-oj godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu 10. lipnja 2020. god. ispred mrtvačnice u Širokom Brijegu – Klanac u 17,00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 16,00 sati. Sveta misa zaudšnica slavit će se uz pokop u crkvi u Turčinovićima. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju u Turčinovićima.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆI: sinovi: MARIJOFIL, IVICA – GUMENI, ANĐELKO i MIROSLAV – MIRO, kćer JAGODA, nevjeste: NEVENKA, DRAGA i GORDANA, zet ANĐELKO, unučad: STANKO, MARIJA, ANDREA, NIKOLA, JOSIP, PETAR, SARA, IVAN, KATARINA i IVAN, brat ANĐELKO s obitelji, obitelj pok. brata IVANA, sestra MILKA s obitelji i obitelji pok. sestara SLAVE, JANJE i IVICE, zaove: č.s. BRIGITA i obitelj zaove IVE, obitelji: BUBALO, KALEB, PRANJIĆ, PERIĆ, RAMLJAK, KOŽUL, KOVAČIĆ, JURILJ, PRIMORAC, ZLOPAŠA, LJUBIĆ i KNEZOVIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 580
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Andjelko,tebi i tvojoj obitelji izrazavamo iskrenu sucut zbog smrti majke. Direktor i djelatnici AUTO LIJANOVICI d.o.o. Mostar
error: Content is protected !!