Obavijest o smrti
Stanko Drinovac
1935. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

STANKO (pok. Stojana) DRINOVAC

u subotu 27.06.2020. godine u 12.35 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u ponedjeljak 29.06.2020. godine u 18.00 sati na Rimokatoličkom groblju „BORAČA“ – POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u kapelici groblja „BORAČA“.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MANDA; sinovi SREĆKO i SLAVKO; kći SMILJA; nevjeste VENKA i BRANKA; zet ANDRIJA;unuka INGA i zet DANIJEL MARIĆ s obitelji te unučad: SANDRO, MATEO, IVAN, JOSIP i DORIS; obitelji pok. braće ŽARKA i ANDRIJE; obitelj pok. sestre ANICE GRGIĆ; šura MILE KARLUŠIĆ s obitelji; svastika DELFA KARIŠIK s obitelji; svastika CVIJA KARLUŠIĆ; sestrična LJILJA UMIČEVIĆ s obitelji; obitelji: DRINOVAC, ZOVKO, MILIČEVIĆ, ZLATIĆ, LUBURIĆ, KARLUŠIĆ, AZINOVIĆ, BILIĆ, SESAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 374
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!