Obavijest o smrti

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! „Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Srećko Gagro
pok. Pave
1954. - 2022.

u srijedu 14.09.2022. godine, nakon kraće bolesti u 68. godini  života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 16.09.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE“ BUNA. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DRAŽENKA; sinovi: MARIO i TONI; nevjeste: ZORANA i IVANA; unuke: PETRA i EVA; braća: IVAN, RAFAEL i MATE s obiteljima; svastika MIRA s obitelji; obitelji: GAGRO, MANDIĆ, KAPETANOVIĆ, BARIĆ, MARTINOVIĆ, BREKALO, BUHAČ, DŽIDIĆ, MILAS, BOGDAN, MORO, DRAGOJE, VUČINA, RAŠE, MILINKOVIĆ, BOŠKOVIĆ, RAGUŽ, PALAMETA, PERUTINA, MILJKO, PRCE, POPOVIĆ, ĆORIĆ, MARKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1919
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!