Obavijest o smrti
Slavko Krezić
1945. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

SLAVKO (pok. Vidaka) KREZIĆ

u četvrtak 02.04.2020. godine iznenada u 75. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u petak 03.04.2020. godine u 15.00 sati u krugu uže obitelji na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga MARA; sin MARIO; kćerke: MARIJANA i JANA; nevjeste: SNJEŽANA i ANTEA zet: BOBO ; unučad: DANIJEL, ROMANO, ROBERT, RENATO, RONALDO i SANDRO; praunuk BORNA; braća: IVO, NIKOLA, ZDRAVKO, ŠĆEPO i ZORAN sa obiteljima; sestre: ANICA i NEVENKA sa obiteljima; svastika MIRJANA s obitelji; šure: DRAGAN i ZORAN sa obiteljima; obitelji: KREZIĆ, MENDEŠ, LJUBIČIĆ, ZOVKO, JOZIĆ ,MATIĆ, ŠIMIĆ, KORDIĆ, MARIĆ, ĆIBO te ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 449
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav dragom striki Slavku. Strini Marici, rodjacima Mariu, Marijani i Jani kao i svim stricevima i ostaloj rodbini iskrena sucut.Nesa, Jozo, Zdravko i Ivana.
Posljednji pozdrav dragom bratu Slavku, a njegovoj obitelji iskrenu sucut.Brat Ivo i nevjesta Luca s obitelji.
error: Content is protected !!