Obavijest o smrti
Slavko Bošnjak – Slavo
1936. - 2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

SLAVKO (pok. Andrije) BOŠNJAK-Slavo

u nedjelju 21.08.2022. godine, u 14.00 sati nakon duže bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 22.08.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BOŠNJAČKO“-Grabova Draga. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAGO; kćeri: ERMINA i LENKA; zetovi: JOZO i BOBO; unučad: IVO, MATKO i MAJA; praunučad: ANDRO i FRANO; sestra SLAVKA KRALJEVIĆ s obitelji; obitelji pok. braće: ŽARKA i PERE; obitelj pok. sestre PAVICE BIŠKO; šure: JOZO i MILJENKO s obiteljima; svastike: ZDENKA i ZDRAVKA s obiteljima i obitelj pok. svastike BLAGICE; obitelji: BOŠNJAK, MARIĆ, PAVLOVIĆ, MILOVIĆ, ĆORIĆ, MATIJEVIĆ, BIŠKO, KRALJEVIĆ i OSTOJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 579
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!