Obavijest o smrti
Slavica Aničić
1956. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

SLAVICA (ud. Danijela) ANIČIĆ

u ponedjeljak 03.08.2020. godine u 11.10 sati nakon kratke i teške bolesti u 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će bit u utorak 04.08.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: otac JURE; sin DARIO; kći GORDANA; sestra BRANKA s obitelji; braća: GORAN i NIKICA s obitelji; nevjesta: MONIKA; zet ILIJA; unučad: ANA MARIJA, DANIJELA i IVAN; svekrva SENIJA; djever GORDAN s obitelji; nećaci: ANA, DAMIR, MARIO, JURICA, KATRIN, FLORIJAN i ANIKA; ujko ZDENKO-Cane s obitelji; stričevi: FRANJO, IVICA, STANISLAV-Ćana, DRAGO i ZVONKO s obiteljima; obitelji:ANIČIĆ, ŠIMUNOVIĆ, GLAVINA, MIHIĆ, HRUPEC, MALČIĆ-PIRIN, BEĆIROVIĆ, ŠARČEVIĆ, BAKIJA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1050
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!