Usluge za dijasporu


Vratiti se rodnoj kući! Misao koja zasigurno svakodnevno prolazi kroz glavu našim ljudima koji su otišli u svijet ”trbuhom za kruhom”.  Normalno da nitko pri tome ne razmišlja da se vrati u lijesu, međutim, kada se dogodi smrt vama bliske osobe, trebate što hitnije organizirati pogreb, a daljina i granice država dodatno kompliciraju stvar.

Portal Osmrtnica.ba je tu da Vam pomogne u rješavanju dokumentacije, prevoza posmrtnih ostataka, kupovine grobnog mjesta, organiziranju pogreba i pogrebne ceremonije, organiziranju misa zadušnica…

Bilo da želite poslati cvijeće ili cvjetne aranžmane kao znak sućuti prema obitelji pokojnika, poslati telegram ili brzojav sućuti naše osoblje će spremno odgovoriti na Vaše zahtjeve.

Daljina od sada nije prepreka u održavanju grobnica i uspomena na Vaše pokojne jer smo u našoj ponudi, usluge za dijasporu, pridodali čišćenje i održavanje grobnica vaših najmilijih, paljenje svijeća i polaganje cvijeća (za godišnjice, vjerske blagdane ili prema ugovoru to može biti na određeni datum, sedmično, mjesečno…).

Otvoreni smo za sva Vaša pitanja, zahtjeve i sugestije, slobodno nam se obratite preko naših kontakt stranica.

”Tek se u tuđini upoznaje čar domaćeg jezika; tek se u tuđini spoznaje što znači domovina.”

Podjeli s prijateljima

error: Content is protected !!