Obavijest o smrti
Ruža udova Bože Mabić
1942. - 2016.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga 
majka, sestra, svekrva, punica, tetka, ujna, strina i baka

RUŽA MABIĆ
udova Bože

U utorak 19. travnja 2016. u 8 sati nakon duže bolesti u svojoj 74-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka draga nam pokojnice kreće u srijedu, 20.04.2016. u 16 sati ispred mrtvačnice u Kočerinu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju ”GOSPE OD ANĐELA” u Kočerinu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa. 
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi RADOVAN, fra STANKO i ZORAN, kćeri ZDENKA i LJUBICA, nevjeste ANITA i IRENA, zet ZDENKO, brat JURE, obitelj pok. brata JOZE, obitelj pok. brata IVANA, obitelj pok. brata FRANE, obitelj pok. sestre JANJE, djever GRGO s obitelji, djever IVAN s obitelji, obitelj pok. djevera JURE i pok. sestre KATE, zaova LJUBICA s obitelji, zaova IVA s obitelji, unučad MATE, TOMISLAV, JOSIP, ANA, MARIJA, ZVONIMIR, BOŽE, TONI, FILIP i KARLO, obitelji MABIĆ, UDOVIČIĆ, LJUBIĆ, VUKOJA, SOLDO, BUBALO, LEKO, JELIĆ, te ostala mnogobrojna rodbin, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 448
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
''Pa da mi je i dolinom smrti poći zla se ne bojim jer si Ti sa mnom...'' Iskrena sućut našem bratu fra Stanku i cijeloj obitelji.Braća i sestre iz Franjevačkog svjetovnog reda Š.Brijeg
error: Content is protected !!