Obavijest o smrti
Radoslav Brekalo
1958. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, sin, brat, svekar, punac i djed

RADOSLAV BREKALO

U nedjelju 3. svibnja 2020. u 6.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 62-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 4.05.2020. u 16 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju MEKOVAC u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga ZDRAVKA, sin VLADIMIR, kćer MILICA, majka MILICA, braća ZDENKO s obitelji, IVAN – IVICA s obitelji, MIROSLAV s obitelji i STANKO, nevjesta MARIJA, zet ALBERT – ALBO, unučad MIA, MATEA, PETRA, MATEO, PATRIK, ANDREJ, LEONA i LAURA, obitelji pok. stričeva KRIŽANA i MIRKE, obitelji pok. tetaka ŠIME i IVE, šura MARKO s obitelji, svastika MILJENKA s obitelji, obitelji BREKALO, PRIMORAC, LJUBIĆ, ALILOVIĆ, JELIĆ, MATKOVIĆ, GALIĆ, VUKOJA te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1236
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!