Obavijest o smrti
Oliver Pinjuh
1985. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

OLIVER (pok. Snježane) PINJUH

u utorak 13.04.2021. godine nakon kraće bolesti u 36. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 15.04.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JELENA; sin ANTONIO; kći ANĐELA; baka ANICA; tetke: SANJA MIHALJ s obitelji i DIJANA; punac JERKO; punica MARINA; šogor MARIO; obitelji: PINJUH, STANIĆ, MIHALJ, TOMIĆ, KOMADINA, KREŠIĆ, CVITKOVIĆ, VLADIĆ, PANDŽA, MILJKO, OSTOJIĆ, BOŠNJAK, RAGUŽ, MILJAK, ŠPOLJARIĆ i RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 4254
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Do nekog ponovnog susreta medu nebeskim visinama, cuvat cemo sjecanja na sve dane i godine provedene zajedno.Pocivaj u miru Bozjem!Obitelji iskrena sucut.Dario Markic s obitelji.
Posljednji pozdrav rodjaku Olji od obitelji Zeljka Komadine
Posljednji pozdrav dragom kolegi Olji, Marino Cvitanovic s obitelji.
Posljedni pozdrav kolegi od Ante i Marije Milicevic
Posljednji pozdrav Olji od Darke, Ruzice, Magdalene i Petra
Posljednje zbogom dragom kolegi Olji, Tea Vidovic s obitelji.
Posljednji pozdrav dragom kolegi Dalibor i Martina Cosic
error: Content is protected !!