Obavijest o smrti
Miro Bošnjak
1959. - 2021.

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.” (Iv 11, 25)
S nadom u uskrnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da je preminuo naš voljeni, nikad prežaljeni

MIRO BOŠNJAK
pok. Karla

U utorak 13.04.2021. blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u srijedu 14.04.2021. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:00 sati bez bliskog kontakta. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Zečine u Knešpolju. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka MILA, supruga ANKICA, kći KAROLINA, zet DALIBOR, unuci ROBERT i ANTE, brat STANKO – ĆANE s obitelji, sestre ZORA i ZDENKA s obiteljima, svastike VESNA, SOFIJA, IVANKA, ROZIKA i RENATA s obiteljima, stric FRANJO s obitelji, obitelj pok. strica MARTINA, tetka MILA s obitelji, obitelji pok. ujaka JERKE i FERDE, obitelj pok. tetke BLAGICE, tetka VESELKA, obitelji: BOŠNJAK, BREKALO, MARUŠIĆ, KOLOBARIĆ, SOPTA, ČOLAK, GALIĆ, ZOVKO, KOVAČIĆ, MARIĆ, JAKOVLJEVIĆ, KRALJEVIĆ, ČERKEZ, MIKULIĆ, LJUBIĆ te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1459
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Tvoja vizija zivota zaista nam je bila inspiracija. Nosit cemo tvoj osmjeh zauvijek u nasim srcima. Pocivaj u miru Bozjem.Iva Marinovic i Branka Karacic sa obiteljima.
Uspomenu na tvoj lik nosit cemo vjecno u srcu. Pocivaj u miru i hvala. Branko,Rozika,Marija i Ivan
Iskrena sucut od Blazenke i Hrvoja Galica. Pokoj vjecni daruj mu Gospodine...
Posljednji pozdrav dragom prijatelju Miri. 34 godine zajednickog rada dovoljno govori. Pokoj ti vjecni dragi Miro. Slavko Naletilic sa obitelji.
error: Content is protected !!