Obavijest o smrti
Mirjana Smiljanić
1966. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 5. lipnja 2020. u 22,30 sati u svojoj 54-oj godini života blago u Gospodinu preminula

MIRJANA žena Dragana SMILJANIĆ

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u nedjelju 7. lipnja 2020. u 16,00 sati ispred mrtvačnice u Donjoj Jasenici. Pokop će se obaviti u groblju Donja Jasenica. Obitelj prima sućut od 15,00 sati u mrtvačnici. Misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe od Andela u Jasenici poslije sahrane.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI
: suprug DRAGAN; sinovi: MARIO i DARIO; nevjeste: JOSIPA i KATARINA; unučad: LUKA, MATEO i SARA; majka ANICA; brat BORO s obitelji; sestre: ZDRAVKA i KRISTIJANA s obiteljima; svekrva LJUBICA; zaove: IRENA, GORDANA i NELA s obiteljima; te obitelji: SMILJANIĆ, SOLDO, BUNTIĆ, RAJIČ, DECARO, KLEMO, SMAJIĆ, DEDIĆ, KORAĆ, MARIJANOVIĆ, GALIĆ, BREKALO, UDOVIČIĆ, ŠIRIĆ, SESAR i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo tihu sućut bez vrećica

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1983
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Neka vas vjera u zivot vjecni utjesi u ovim teskim trenucima. Posljednji pozdrav mojoj dragoj sestrani od tetke Vinke sa obitelji. Cuvali te bozji Andeli. Uvjek ces biti u nasim molitvama i mislima .
error: Content is protected !!