Obavijest o smrti
Milica – Mira Čuljak
1941. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MILICA – Mira (ud. Radoslava) ČULJAK

u nedjelju 21.06.2020. godine u 12.00 sati nakon kraće bolesti u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 23.06.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: DRAŽAN i DARKO; nevjesta ZORANA; unučad: LUKA, ANTEA, TIA i BRUNA;
sestre: OLGA i LJILJANA sa obiteljima; braća: GORAN i DRAGAN sa obiteljima; zaova: IVANKA s obitelji; obitelj pok.braće: RUDE, ANTE-Tonće i ZDENKA-Đenđe ; obitelj pok.stričeva: ILIJE i MILE; obitelji pok.tetaka: MATIJE, MILICE i ZORE; obitelj pok.djevara ANTE; obitelji: ČULJAK, PEHAR, PALAMETA, RAČIĆ, ĆAVAR, ČOVIĆ, POŠKOVIĆ, CVITANOVIĆ, VULETIĆ, EREŠ, ROGULJIĆ, HADŽIOMEROVIĆ, DOKO, PRANJIĆ, GABRIĆ, CIGIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 673
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!