Obavijest o smrti
Milica Jurilj
1940. - 2019.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga
majka, svekrva, punica, ujna, baka i prabaka

MILICA JURILJ
udova Mile

U nedjelju 9. lipnja 2019. u 8.45 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 80-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 10.06.2019. u 18 sati ispred mrtvačnice VULETIĆA GROBLJE u Donjem Crnču. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom VULETIĆA GROBLJU u Donjem Crnču. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi JANKO, MIRO i MARINKO, kćeri JELKA i JULIJANA, nevjeste MARICA, RUŽICA i MARINKA, zetovi DRAGAN i ROBERT, unučad FRANJO, MATEA, ANDREA i zet ROBERT, IVA, IVAN, JOSIP, LUKA, IVANA, TOMISLAV, KATA, ANA, ANĐELA i MIHOVIL, praunuka MIHAELA, zaova JELA s obitelji MARIĆ, obitelji JURILJ, REZIĆ, PLANINIĆ, JURIŠIĆ, OREŠKI, ZLOMISLIĆ, BOŽIĆ, KARAČIĆ, SOLDO, ŠANTIĆ, MARAS, PARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 728
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Primite nasu iskrenu sucut. Jako smo tuzni zbog odlaska nase drage Milice. Obitelj Danica Rezic i sinovi Leonard, Anton i Denis.
Nasoj drugoj mami Milici zelimo miran pocinak i da se napokon odmoris. Zauvijek zahvalne za sve sto si za nas ucinila. Puno te volimo i ostajes u nasem srcu i molitvama zauvijek. Tvoje Mirela i Sanijela.
Iskrena sucut obitelji nase drage rodice i kume Milice od Dragice Bosnjak s obitelji. Pokoj vjecni daruj joj Gospodine.
Primite nasu najiskreniju sucut povodom gubitka voljene osobe Milice Jurilj. Iskreno suosjecamo u vasoj boli. U mislima i molitvama smo s vama. Ostat ce trajno u nasem sjecanju Obitelj Mladen Rezic
Umrla je dobra dusa nase Podglavice, a meni posebno moja desna ruka. Uvijek ces ostati u nasim srcima i molitvama. Velika ti hvala i pokoj dusi. Tvoja Pava s obitelji.
error: Content is protected !!