Obavijest o smrti
Mile Đolo
1940. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MILE (pok. Frane) ĐOLO

u četvrtak 11.11.2021. godine, u 15.00 sati nakon duže bolesti u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 12.11.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC“. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga BRANKA; sin MARIO; kćerke: MARISTELA i DARIA; nevjesta NADA; zetovi: DARKO i HERBERT; unučad: MARIJA, DANIJEL, JOSIP, DAVOR, GORAN i EMA; obitelji pok. braće: NIKOLE, GOJKA i DRAGE; obitelji pok. sestara: MANDE, DANICE i ANICE; šure: VINKO i TIHOMIR s obiteljima i obitelj pok. šure MLADENA; svastike: REGINA, JANJA, ROZIKA, IVA i AGNEZA s obiteljima i obitelj pok. svastike ELZE; obitelji: ĐOLO, ŠIMIĆ, PRANJIĆ, VRLJIĆ, ĐINKIĆ, TADIĆ, PRIMORAC, KOŽUL, RAKOŠ, CRNJAC, MATIJEVIĆ, GEZNER, ČULJAK, POPOVAC, DUJMOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 449
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!