Obavijest o smrti
Milan – Mile Pavlović
1945. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 22. studenog 2020. g. u 4,00 sata nakon kraće bolesti u svojoj 76-oj godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi neprežaljeni suprug, ujak, tetak, svak i zet

MILAN – MILE PAVLOVIĆ pok. Mate

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 23. studenog 2020. g. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u Čitluku. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit će izloženi u mrtvačnici u Čitluku od 13,00 sati. Pokop će se obaviti u groblju u Trebižatu u 15,00 sati. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit će izloženi u kapeli u Trebižatu od 14,30 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga OLGA; njegova IVA; nećak IVO (BRONĐA) s obitelji; nećak MATO (ŠEKI); nećakinja MARIJA s obitelji; šura DANE  s obitelji; obitelji pok. šura: STOJANA, PERE, GOJKA i FRANJE; obitelji pok. svastika: LJUBICE i IVE; svastike: MARIJA i JELA s obiteljima; te obitelji: PAVLOVIĆ, JURIČIĆ, ŠIMOVIĆ, SUŠAC, BAKALAR, JOVANOVIĆ, VIDIĆ, STOJČIĆ, KORDIĆ, PRIMORAC, ĆORIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 818
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!