Obavijest o smrti
Matija Ivanković
1926. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, baka i prabaka

MATIJA IVANKOVIĆ
pok. Ilije

U nedjelju 29. ožujka 2020. u 10 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 94-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 30.03.2020. u 15 sati ispred mrtvačnice u Kočerinu. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju GOSPE OD ANĐELA u Kočerinu u krugu obitelji. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi VINKO, IVAN, ANTE, ANĐELKO i JOZO, kćeri MARA i LJUBICA, nevjeste OLGA, DRINA, ZDENKA i DRAGICA, zet URLICH, unučad ILIJA, MARIJA, MARKO, JOSIPA, MARIO, SANJA, STIPE, KRISTINA, IVA, MARIO, MARIO, DAVID, DARIJO, INES, praunučad, brat GRGO s obitelji, sestra MILICA s obitelji, obitelj pok. brata ANDRIJE, obitelji pok. djeverova BOŽE, MILE i ANDRIJE, obitelj pok. zaove KATE, obitelji IVANKOVIĆ, VUKOJA, MANDIĆ, ŠUŠAK, JURIŠIĆ, ĆAVAR, PÜTZ, SABLJIĆ, GALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 812
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!