Obavijest o smrti
Mate Jurilj
1937. - 2021.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni

MATE JURILJ

U nedjelju 21.03.2021. u 09:10 sati nakon kraće bolesti u svojoj 84-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 22.03.2021. u 15:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Turčinovići u Turčinovićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JAGODA, sinovi STANKO-STANA i TIHOMIR-TIJO, kći DIJANA, nevjeste SRETENKA, MARIJA, ANDRIJANA, MAJA i JOSIPA,  zet MATE, sestra DARINKA, sestrane MARICA, GORDANA, BRANKA, ZDRAVKA, DIJANA i ANĐA, sestrići IVAN i MARIO, šura STANKO s obitelji, svastika IVA s obitelji, unučad MATKO, DAMIR, IVAN, MATE, ANA, IVES, OLIVER i LEO, praunučad, obitelji: JURILJ, PRSKALO, BUBALO, ČUTURA, ĐUGUM, JELIĆ, KOŽUL, RADOŠ, ĆORIĆ, MARUŠIĆ, ŠUŠAK, BEVANDA, SOLDO, MAREVIĆ, KORAĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 734
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Dragi Tiho, Jagoda i obitelji Andjeli neka ga cuvaju gore na nebu, a Vas na zemlji neka utjese u nenadoknadivom gubitku. Primite nasu najiskreniju sucut. Josko Sopta s obitelji
error: Content is protected !!