Obavijest o smrti
Marinko Knezović
1966. - 2024.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARINKO (pok.Nikole) KNEZOVIĆ

u ponedjeljak 10.06.2024. godine u 18.00 sati, nakon kraće i teške bolesti u 59. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrjepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 11.06.2024. godine, u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica bit će služena uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga VELIMIRA; sinovi: NIKOLA i PETAR; nevjeste: ANDREA i NEVENA; unučad: MATEJ i PETRA; braća: JURE, MILENKO i IVAN s obiteljima; obitelj pok. brata KARLA; sestre: ZORKA, ANKA i MIRA s obiteljima i NADA; obitelj pok. sestre ZDRAVKE; ujak STIPE s obitelji; obitelji pok. tetaka: STOJE i MARE; obitelj pok. strica PERE; obitelji: KNEZOVIĆ, ĆUBELA, BOŠNJAK, IVANKOVIĆ, ĆORIĆ, DREŽNJAK, PAVKOVIĆ, DEJAK, GALIĆ, ĆAVAR i ČULJAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 2246
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!