Obavijest o smrti
Mara udova Miće Zeljko
1936. - 2016.

 S bolom u duši i nadom u uskrsnuće na život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga: majka, sestra, svekrva, punica i baka

MARA udova Miće ZELJKO 

u subotu 12. studenog 2016. god. u 11.00 sati u 81. godini života nakon duže bolesti primivši sakarament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice će biti u nedjelju 13. studenog 2016. god. ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu u 15 sati. Obitelj će primati sućut od 14.00 sati u Gradskoj mrtvačnici u Širokom Brijegu. Pokop će se obaviti na Vuletića groblju u Donjem Crnču. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Markan i Nevenko-Nešo, kćer Jasna, nevjesta Danijela, zet Borislav, unučad: Ivona i Ana, braća: Nikola i Pavo s obiteljima, sestre: Ljubica, Radica, Vinka, Nada i Milka s obiteljima, djeverovi: Dobroslav i Ivan s obiteljima, obitelj pok. djevera Miljenka, zaove: Anka i Zdravka s obiteljima, obitelji: Zeljko, Rezić, Čolak, Barbarić, Kraljević, Crnjac, Donkić, Karačić, Bošnjak i ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 383
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!