Obavijest o smrti
Mara rođ.Gagro Karačić
1928. - 2016.

  Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni
javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARA KARAČIĆ – rođ. Gagro

u subotu 05.11. 2016. godine, u 23.30 sati, nakon kraće bolesti u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 07.11. 2016 godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obaviti će se na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE“ – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN – ŠUDUR; sinovi: BOŽO, MILENKO i DRAGAN; kćeri: IVANKA, JASNA i VESNA; braća: IVAN, ANTE, MILE, BOŽO i NIKICA s obiteljima; sestre: MILKA i NADA s obiteljima; zetovi: IVICA i IVO; nevjeste: BETA i ŽELJKA; unučad: IVONA, MARIJA, ANITA, IVANA, ANTE, GORAN, IVAN, TOMISLAV, NIKOLINA, LUCA, i ANTE; praunučad: LENA, EVA, TIA, KATA, NIKOLA i LUCIJA; obitelj pok. brata ILIJE; obitelj pok. djevera KARLA; obitelji pok. zaova: KATE i DANICE; obitelji:KARAČIĆ, GAGRO, RADIŠIĆ, BULUM, GALIĆ, JELIĆ, ČULJAK i ZOVKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 384
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Dragi brate Ivane,draga Ivanka, Vesna i Jasna,dragi Bože,Milenko i Dragane želim Vam izraziti iskrenu sućut povodom Marine smrti.Dobro se sjećam kad sam kao djever sa svatovima otišao po nevjestu Maru.Iskrenu sućut šalje Ilija iz Zagreba s kćerima i zetom.
error: Content is protected !!