Obavijest o smrti
Mara Čović
1935. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, baka i prabaka

MARA ČOVIĆ
udova DRAGE

U nedjelju 02. kolovoza 2020. u 9 sati nakon duže bolesti u svojoj 86-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 03.08.2020. u 18.30 sati ispred mrtvačnice u Ljutom Docu kod crkve. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 17 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju KRALJEVINE u Ljutom Docu. Sveta misa služit će se u kapelici kraj crkve u 18 sati.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin IVAN, kćeri MILKA, VESELKA i IVANA, brat JOZO, obitelj pok. brata IVANA, sestre NADA, MANDA i MILKA, nevjesta BRANKA, zetovi PERO, MARINKO i FRANJO, unučad MARIJA, DRAGANA, ANA, DRAGO, LJILJANA, BILJANA, MAJA, DARKO, MARIJANA, MARKO i JOSIP, praunučad, obitelji pok. djeverova FRANE i NIKE, zaova ANICA, obitelji ČOVIĆ, PUTICA, KOŽUL, MARIĆ, PEHAR, ZELENIKA, TOLE, LESKO, MARUŠIĆ, SKOKO, ŠIMIĆ, PRSKALO, FILIPOVIĆ, PANDŽA, BARBARIĆ, ŠIMUNOVIĆ, LUKIĆ, ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 787
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!