Obavijest o smrti
Manda Marušić
1939. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MANDA (ud. Frane) MARUŠIĆ

u nedjelja 02.05.2021. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 04.05.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „KRALJEVINE“ – Ljuti Dolac u 14.30 sati. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi sv.Jure u Biogracima. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi STANISLAV i NIKO; kćerke DANICA i ANKICA; nevjeste SANJA i SNJEŽANA;
zet DRAŽAN; unučad: MARTINA, ZVONIMIR, KRISTINA, IVA, MARIJA, MATEO, FRAN, IVAN i MARITA; braća JOZO i ANDRIJA s obitelji; obitelj pok. brata VINKA; sestra IVICA s obitelji; obitelj pok. zaove RUŽE; djever GOJKO s obitelji; ujna BOŽICA; obitelji: MARUŠIĆ, DELIĆ, MILETIĆ, PLANINIĆ, LJUBIĆ, KLING, PUCE, DAMJANOVIĆ, TOMIĆ, ZGRADIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 469
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!