Obavijest o smrti
Ljubica Cigić
1938. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LJUBICA (ud. Joze) CIGIĆ

u utorak 30.03.2021. godine, u 05.30 sati u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 31.03.2021. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12:15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin SREĆKO; kćerke DIVNA i DIJANA; nevjesta ZDRAVKA; zet JOSIP; unučad: JOSIP, VLATKO, DRAŽEN, MARIN, VEDRAN, ANITA i IVANA; praunučad: ELENA i ANA; sestra JAGODA s obitelji, braća: RADE i TOMO s obitelji; obitelj pok.braće ANTE i BRANKA; djever VLATKO s obitelji; zaova DRINA s obitelji; obitelji: CIGIĆ, MARUŠIĆ, BOŠNJAK, PRIMORAC, MARTINOVIĆ, MIKULIĆ, LJUBIĆ, PEĆI,VRANČIĆ, , MIKULIĆ, ČERKEZ, SALAVARDA, SOPTA, BARAĆ, ZELENIKA,VLADIĆ, MILIĆEVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 469
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednji pozdrav Ljubici i iskrena sucut Srecku i obitelji. Dragan Peric s obitelji.
error: Content is protected !!