Obavijest o smrti
Jure Čule
1936. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JURE( pok. Stojke) ČULE

u četvrtak 11.06.2020. godine nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 13.06.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kripti Katedrale. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JELA; sinovi: STOJKO, DAMIR i MARIJO; nevjeste: SANJA, ANKICA i LJILJANA; zet VJEKOSLAV; unučad: DARKO, MARIJA, TONI, MARKO, LORENA, MONIKA, DOMAGOJ, KREŠIMIR i KATARINA; praunučad: OLIVER, EMILIA i EMANUEL; sestra DELFA s obitelji; braća: PERO i MIRKO sa obiteljima;obitelji pok.braće: ILIJE i FRANE; šura ILIJA s obitelji; obitelj pok.šura: DANE i ANTE; obitelj pok.svastike LJUBE; obitelji: ČULE, MARIJANOVIĆ, GABRIĆ, ANIČIĆ, MILJKO, MENALO, VUČIĆ, BOJČIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 654
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!