Obavijest o smrti
Jozo Šuman
1940. - 2022.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“(Iv, 11,25)
S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi otac, brat, djed, svekar i punac

JOZO (pok. Ivana) ŠUMAN

u utorak 23.08.2022. godine, u 14.15 sati u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 25.08.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: IVICA i MILE; kćerka SONJA; nevjeste: ARIJANA i IVONA; zet ZDENKO; unučad: MARIJA, VEDRAN, MIHAELA, JOSIPA i KARLO; sestre: IVANKA i LJILJANA s obiteljima; braća: MILE i MIROSLAV s obiteljima; obitelj pok. brata VINKA; tetka ANA; svastika DRAGICA s obitelji; obitelj pok. šure IVANA; obitelji: ŠUMAN, JURIĆ, PERIĆ, DUMANČIĆ, BEVANDA, STOJČIĆ, DUJMOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 930
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
iskrenu sućut obitelji pok. Joze Ivan Marić-Čeprljuga
Obitelji Pok. Joze izrazavam iskrenu sucut Ivan maric ceprljuga
error: Content is protected !!