Obavijest o smrti
Janja Škobić
1941. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JANJA (udova Ivana) ŠKOBIĆ

u nedjelju 19.04.2020. godine, u 17.00 sati u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak 20.04.2020. u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „ORLAC“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:

sinovi: MIROSLAV, MARIO i GORAN; kćerka SNJEŽANA; nevjeste: ZDENKA, SILVIJA i ANITA; zet SLAVKO; unučad: MARINA, MIRJANA, MARIJANA, DAVOR, MONIKA, BRUNO, IVANA, MARINO i GABRIJEL; brat FRANJO s obitelji i obitelji pok. braće: IVANA, PETRA i KUZMANA; obitelji pok. sestara: MATIJE, RUŽE i DRAGICE; djever JOZO s obitelji i obitelji pok. djeverova: JAKOVA i SLAVKA; zaove: RUŽA, SLAVA i MIRA s obiteljima i obitelji pok. zaova: LJUBICE i ŠIME; obitelji: ŠKOBIĆ, PANDŽA, ARAPOVIĆ, GOLEMAC, KRTALIĆ, VIZMARA, TIPURIĆ, KNEZOVIĆ, MARIĆ, BUNTIĆ, LOVRIĆ, ZOVKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 430
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!