Obavijest o smrti
Jadranka Ljubić
1968. - 2024.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

JADRANKA LJUBIĆ

U ponedjeljak 10.06.2024. u 23:45 sati, nakon kraće i teže bolesti u svojoj 56-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u četvrtak 13.06.2024. u 15:30 sati ispred gradske mrtvačnice u ŠIROKOM BRIJEGU. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju KARAČA u LJUBOTIĆIMA u 16:00 sati. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka ANĐA, suprug MARINKO, kćeri: MARIJA, LUCIJA i ANĐELA, zetovi IVAN i IVAN, unučad: RAFAEL, RITA i MARKO, brat DRAŽEN, sestra MARIJANA s obitelji, stric FERDO s obitelji, obitelj pok. strica ŽARKA, tetka DRINA s obitelji, zaova ANGELINA s obitelji, djever IVAN, obitelji: LJUBIĆ, SKOKO, KARAČIĆ, SOLDO, MARTINOVIĆ, BILAĆ, ZADRO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1763
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Izravamo duboku iskrenu sucut obitelji Karacic i Ljubic povodom smrti nase drage kume Jadranke Ljubic, u raj poveli te andjeli nasa zvijezdo sjajna. Obitelj Cerkez
error: Content is protected !!