Obavijest o smrti
Ivanka Glibo
1944. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVANKA (supruga Bariše) GLIBO

u utorak 30.11.2021. godine u 19.30 sati nakon kraće bolesti u 78. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 02.12.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom  groblju „KOLENJE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug BARIŠA; sinovi: GORDAN i OLIVER; kćerke: ANELA, LJILJANA i NADA; nevjesta VERA; zetovi: GORAN, FABIJAN i ALEN; unučad: MARIJAN, IVA, ROZA, ANTE, MARIJA, SOFIA, LUCIA i NIKOLA; braća: JURE i KARLO s obiteljima; obitelj pok. sestre ŠIME; djeverovi: ANĐELKO i BLAŽ s obiteljima; zaova IVANKA s obitelji; obitelj pok. zaove LJILJANKE; obitelji: GLIBO, MAROJEVIĆ, CRNJAC, LOVRIĆ, BOŠNJAK, KOMADINA, ČILIĆ, ĆORIĆ, GLIBIĆ, KULJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1183
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!