Obavijest o smrti
Ivan sin Bože Lasić-Ićo

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini,
prijateljima i znancima da je naš dragi 

IVAN LASIĆ – IĆO
sin Bože

u subotu 26. ožujka 2016. god. u 02,00 sata u svojoj 48-oj godini života, iznenadnom smrću blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak 28. ožujka 2016. god. ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu – Klanac u 16,15 sati. Obitelj prima sućut od 15,15 sati. Sveta misa zadušnica slavit će se nakon pokopa u crkvi Svi Sveti u Jarama. Pokop će se obaviti na groblju Pokrajnice – Jare.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆI
supruga NELA, kćeri: MATEJA i ANDREJA, sin FILIP, zet MARIO, unuk ANDRIJA, otac BOŽE, tetka MILKA, brat MILE s obitelji, sestra MIRJANA s obitelji, punac MARINKO, punica IVA, šura DRAŽENKO s obitelji, svastika BLAGICA s obitelji, obitelji: LASIĆ, GILJA, LUBURIĆ, MATIJEVIĆ, ŠUŠAK, ĐOLO, TOPIĆ, MUSTAPIĆ, BUDIMIĆ, MARUŠIĆ, MARKIĆ, PRIMORAC, BOŠNJAK, JERIĆ i ZELENIKA te ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1125
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Poštovana obitelji Lasić primite najiskreniju sućut od Franje i Nade Kobas s obitelji iz Stupnika. Hvala pok. Ivanu za svako dobro, a Vama svima obilje Božje utjehe.
Pogođeni tugom izrazavamo duboku sućut obitelji i rodbini zbog gubitka dragog nam Iće. S Vama u Vasoj boli susjedi Galić i Macenic
Iskrena sućut supruzi Neli, djeci te ostaloj rodbini zbog iznenadnog gubitka dragog nam Iće. Dražen i Dragan
error: Content is protected !!