Obavijest o smrti
Iva ud. Ićana Džida ‘Pejaruša’
1927. - 2016.

Tužnim srcem, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, sa zahvalnošću Bogu za dug plodan život , javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je okrjepljena utjehom vjere blago u Gospodinu preminula u ponedjeljak 27. lipnja 2016. u 23:30 sati naša dobra majka, sestra, svekrva, punica, tetka, nevjesta, strina, baka, prabaka, ujna i rodica koja nas je učila pravoljublju, čovjekoljublju, bogoljublju i domoljublju

IVA DŽIDA (ud.Ićana)  – ”Pejaruša”

Pogreb drage nam pokojnice će se obaviti u srijedu 29. lipnja 2016. godine u 17:00 sati na groblju Pododaci. Obitelj pokojnice prima sućut u kapelici groblja Pododaci od 16:00 sati!
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Tugujuća rodbina
sinovi: Bože, Jure i Mišo; kćeri: Marina, Mirjana i Ivanka; nevjeste: Marica, Olgica, Dražana, Ana, Sanja i Ana; zetovi: Zvonko, Zoran, Zdravko i Tiho; braća: Ilija i Stipe s obiteljima; djever Milenko s obitelji; zaove: Slava i Mara s obiteljima; unučad: Ivana, Tomislav, Ivan, Marko, Dario, Hrvoje, Ana, Iva, Katarina, Martina, Ivona, Silvija, Josip, Tomislav, Marija, Ana, Marina, Iva i Ana; praunučad: Lana, Jure, Nikola, Monika i Jakov; obitelji: Džida, Pehar, Korać, Prusina, Tica, Krasić, Ostojić, Pinjuh, Musa, Topić i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 180
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!