Obavijest o smrti
Iva Palac
1938. - 2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, baka, sestra…

IVA PALAC ud. Radoslava

u četvrtak 8. rujna 2022. god. u svojoj 84-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u subotu 10. rujna 2022. god. u 15 sati ispred mrtvačnice GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju KRSTINA – DRAGIĆINA.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Boro, Ivica (Cica) i Rosan, nevjeste: Ankica i Irena, unučad: Radoslav, Iva, Ana, Lucija, Manuela, Marija, Adam i Nikolina, brat Zdravko s obitelji, sestra Janja s obitelji, obitelji pok. braće Jakova, Cvitana, Joze i Ivana, obitelji pok. sestara Matije i Ane, obitelji pok. djeverova Marka i Slavka, zaove: Blagica i Mila s obiteljima, obitelji: Palac, Kožul, Vukoja, Šimić, Udovičić, Bebek i Glavaš te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 729
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Posljednje zbogom dragoj baki Ivi od njene unučadi. Počivala u miru Božjem!Vole te tvoji:Radoslav, Iva, Ana, Lucija, Manuela, Marija, Adam i Nikolina.
error: Content is protected !!