Obavijest o smrti
Ilinka rođ. Vlahić Pavlović
1932. - 2016.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga 

ILINKA (rođ. Vlahić) PAVLOVIĆ

U nedjelju 23.10.2016. godine u 16.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 84-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u utorak 25.10.2016. godine u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju ”LAKŠEVINE” – BUNA. Obitelj prima sućut od 14.00 sati u kapelici groblja. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. 
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug JOZO, sinovi NIKO i LJUBOMIR, kćerke ZORA, DRAGA, LJUBA, MARA i ANKA, nevjeste ANKICA i SANJA, zetovi DANO, JURE, PERO, MILENKO i LUKA, braća PERO i IVAN SA OBITELJIMA, sestre ZORA i VINKA SA OBITELJIMA, obitelj pok. sestre BOJE, nevjeste ANĐA i BORKA SA OBITELJIMA, djever ĐURO SA OBITELJI, jetrva IVANKA SA OBITELJI, unučad i praunučad. OBITELJI: PAVLOVIĆ, VLAHIĆ, VUČINA, KARLOVIĆ, KARLUŠIĆ, PRCE, ČULJAK, RAGUŽ, VIDAK, KRTALIĆ, VUČIĆ i SUŠAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. 

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 277
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!