Obavijest o smrti
Igor Marušić
1967. - 2021.

 Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

IGOR MARUŠIĆ
pok. Bože

U srijedu 21.04.2021. u 06:20 sati nakon duže bolesti u svojoj 54-oj godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 22.04.2021. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Ožalošćena obitelj primati će sućut u mrtvačnici od 16:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Mekovac u Širokom Brijegu. Sveta misa zadušnica služit će se tjekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Božena, kćeri Kristina i Nikolina, sin Božo, majka Dragica, sestre Lidija i Sandra s obiteljima, braća Ivo i Mario s obiteljima, obitelj pok. strica Ivana, tetke Mara, Ivica, Jelica i Katica s obiteljima, ujaci Ante i Ivan s obiteljima, obitelji pok. ujaka Kreše i Stipe, svastika Blaženka s obitelji, obitelj pok. svastike Ankice, šure Nikola i Ilija s obiteljima, obitelji pok. šure Zorana, obitelji: Marušić, Šuman, Penavić, Šušak, Bevanda, Kraljević, Jovanović, Kutle, Štifter, Katavić, Knezić, Šakota, Peko te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1498
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Iskrena sucut obitelji Marusic. Obitelj Beljo
Posljednje zbogom voljenom suprugu i ocu.Hvala ti za sve!Pocivaj u miru Bozjem!Supruga Bozena, kceri Kristina i Nikolina, sin Bozo
error: Content is protected !!