Obavijest o smrti
Franjo Mlikota
1927. - 2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANjO (pok. Ivana) MLIKOTA

U subotu 26.2.2022. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 96-oj godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka kreće u nedjelju 27.2.2022. godine u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 13:30 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 16:00 sati na Rimokatoličkom groblju „Obri“ Klis Konjic. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Smiljan i Janko, kćerke č.s. Ružica, Ružica i Ivana, zetovi Miroslav i Marin, nevjeste Silijana i Marica, obitelj pok. brata Jure, braća Vinko i Ilko sa obiteljima, sestra Dragica sa obitelji, unučad Mateo, Mateo, Renato i Filip, unuke Matea, Andrea i Vanesa, praunuke Adrijana i Sara. OBITELJI: MLIKOTA, STJEPANOVIĆ, ILIĆ, KOSTIĆ, VUJIČEVIĆ, JUKIĆ, RAKO, KRTIĆ, MARTINOVIĆ, LjUBAN, CVIJIĆ, JOVANOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 602
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!