Obavijest o smrti

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Franjo Cvitković
pok. Pere - Lule
1932. - 2024.

u nedjelja 11.02.2024. godine, u svojoj 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 13.02.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga OLGA, sin DINKO, nevjesta ALSA, unuka DARIA VANESA, braća i sestre s obiteljima: SLAVKO, IVAN, VERA i PAULA, obitelj pok.braće i sestara: DRAGE, ANTE, CVIJETE i MARICE, sestrična BLAŽENKA, svastika VERONIKA, svastika IVANKA i badžanak PREDRAG s obitelji, obitelji: CVITKOVIĆ, DUJMOVIĆ, TABAK, ČALE, SUTON, DRAŠKO, PRSKALO, GRUBIŠIĆ, MERDŽO, VUČINA, MARKOTIĆ, ĆORIĆ, LOVRIĆ, MARIJANOVIĆ, LASIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1270
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!