Obavijest o smrti
Filip Primorac – Fića
1953. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FILIP (pok.Tomislava) PRIMORAC – Fića

u subotu 17.10.2020. godine u 13.00 sati, nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 19.10.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BORAČA“- POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANĐA; kćerke: ANA i MAJA; zetovi: MATO i PERO; unučad: DANIJEL, ANTONIO, FILIP, MARKO i MATEA; sestre: JADRANKA i DRAŽENKA s obiteljima; stric MARKO s obitelji; strina ANICA s obitelji; obitelji pok. tetaka: STANE i DANICE; punica ANA; šure: ZORAN i ĐOKA s obiteljima; obitelji: PRIMORAC, BAŠIĆ, DUČIĆ, BILIĆ, KOŽUL, SESAR, BOVAN, ORLOVIĆ, KUKIĆ,AZINOVIĆ, DŽIDIĆ, PERIĆ, ŠILIĆ, DRINOVAC, CRNJAC, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo za sućut bez cvijeća.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 602
SMS - osmrtnica.ba
SMS SUĆUTI
Obitelji Primorac iskreno saucesce. Barba Fica je bija najpozitvniji kolega i predobar covjek.
error: Content is protected !!