Obavijest o smrti
Dragica Lovrić
1935. - 2022.

S tugom u srcu i boli u duši, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (žene Vinka) LOVRIĆ – rođ. Jarak

U subotu 30.07.2022 godine u 05.00 sati u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 31.07.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju  „DRAČEVICE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.                 

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug VINKO; sinovi: JADRANKO i DRAGAN; kćerka MARIJANA; nevjesta SNJEŽANA-VESNA; zet IVAN; unučad: PERO, IVO, IVANA, ANA, MARIO, FILIP, FRANJO, PETAR, MARTA, BRUNO i KATARINA; praunučad: LUKA, SLAVICA, GLORIJA, DOLORES i LORENA; obitelj pok. brata MARIJANA; obitelji pok. sestara: ROSE, MILKE i MARE; obitelj pok. zaove IVE; obitelji: LOVRIĆ, JARAK, ŠILJEG, PANDŽIĆ, RAGUŽ, MARIĆ, PULJIĆ, BRLJEVIĆ, ŠUNJIĆ, SOLDO, MARIJANOVIĆ, BUCONJIĆ, MILIČEVIĆ i KRALJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 573
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!