Obavijest o smrti
dr. sc. Mato Goluža
1930. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni:suprug, otac i  djed

dr. sc. MATO  GOLUŽA, dipl. ing. građ. 
pok. Boška 

blago u Gospodinu  preminuo opremljen svetim sakramentima u ponedjeljak 01.08.2022.godine nakon kraće bolesti  u svojoj 92-oj. godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 03.08.2022. godine  u rimokatoličkom groblju PODGLAVICE – PJEŠIVAC u 17.00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici na Bijelom Brijegu od 14.15 sati do 15.00 sati, te u kapelici na groblju Podglavice od 16.00 do 17.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga IVANKA; sin IVAN; kćerka ŽAKLINA; nevjesta SANJA; zet SLAVOMIR; unučad: DAMIR, MATEA, MARIA, GABRIEL i DOMINIC; obitelj pok. brata IVANA; rođaci: MARKO i MARTIN s obiteljima; rodice: STANA i AGATA s obitelji. Ožalošćene obitelji: Goluža, Marić, Dunal, Raguž, Bošković, Kuran, Barišić, Pavlović, Čuljak, Milanović, Petanjek, Ambruž te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 666
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!