Obavijest o smrti
Dr. Ružica Ćavar
1937. - 2022.

”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će!” (Iv 11,26) U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima i svim hrvatskim domoljubima, tužnu vijest da je naša draga i voljena majka, svekrva, baka, sestra, strina, ujna, tetka

Dr. RUŽICA ĆAVAR

okrijepljena svetim sakramentima blago u Gospodinu preminula u svojoj 85. godini života 31. siječnja 2022. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u četvrtak, 3. veljače 2022. u 15 sati, iz GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Tugujuća rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 14:15 sati. Pokop će biti na groblju SAJMIŠTE u Širokom Brijegu. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa. Sveta misa zadušnica u Zagrebu, održat će se u crkvi sv. Blaža, u petak 4. veljače u 18:30 sati.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: djeca DOMINIK DOMAGOJ, STJEPAN TVRTKO, BLAŽENKA DRINA i PETAR KREŠIMIR, snahe JELENA i ANDRIJANA, unučad KATARINA, ANA, ANTONIJA, MARIJA i DMITAR ZVONIMIR, brat MIJO ČUVALO s obitelji, obitelj HILDE i pok. STIPE, obitelji ĆAVAR, ČUVALO, NALETILIĆ, ŠUŠAK, BORAS, SIKIRICA, GRBAVAC te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Podjeli s prijateljima

Upaljeno svijeća: 1339
SMS - osmrtnica.ba
error: Content is protected !!